Direct inloggen
Wachtwoord vergeten
Nog geen klant? Registreren

Plaatwerkafdeling

Op onze plaatwerk afdeling beschikken we over 3 nieuwe LVD kantbanken. De programma’s worden op de achtergrond grotendeels automatisch gemaakt verwerkt in het systeem. De complexe delen die niet automatisch het systeem doorlopen worden handmatig herzien. Al onze kantbanken zijn voorzien van een Easy-Form hoekmeetsysteem. Dit is een uniek hoekmeetsysteem dat gebruik maakt van een laser om de hoek in real-time te controleren tijden het buigproces, waardoor de resultaten nauwkeurig zijn vanaf de eerste zetting. Tevens wordt het zetgereedschap voor het bewerken van staal en rvs gescheiden gehouden. 

 [pagina] - LVD-48

[pagina] - easy-form-39

 

 

WAAROM OPTIMAALSNIJDEN.NL?

Direct online uw metaal lasersnijden

Snelheid en kwaliteit! Dat zijn de belangrijkste speerpunten van HVL Metaalbewerking als het gaat om uw opdracht voor het lasersnijden van metaal.

Eén account is alles wat u nodig heeft. Met een gebruikersnaam en wachtwoord heeft u toegang tot onze portal. Hier kunt u eenvoudig en snel online een prijs opvragen voor het te snijden materiaal. Per omgaande krijgt u van ons een passende offerte. Het plaatsen van een order gaat op dezelfde simpele manier waarna een snelle levertijd en perfecte kwaliteit is gegarandeerd!

  • Wij streven naar snelle levering. 
  • Kwaliteit staat bij ons voorop. 
  • Ruime ervaring in het vak.
  • Wij denken graag mee met de klant.