Direct inloggen
Wachtwoord vergeten
Nog geen klant? Registreren

Materiaalpicker

Nadat de platen zijn gesneden worden deze op de afdeling afgeraapt en zo nodig afgebraamd met behulp van de time-saver en eventuele gaten getapt. De producten welke nog gekant moeten worden gaan terug het platenmagazijn in en producten die geleverd worden gaan rechtstreeks naar expeditie.

 

Time-saver

Onze machine zorgt ervoor dat de afwerking van rvs en aluminium van nog hogere kwaliteit is. Met name in de foodindustrie maar ook in andere industrieën is dit erg belangrijk. Deze machine staat garant voor het ongeëvenaard ontbramen en afronden van vlakke plaatdelen in alle richtingen. De 8 flappenborstels bewerken de plaatdelen tijdens doorvoer onder verschillende bewerkingshoeken, zodat een zeer egale en mooie afronding behaald wordt. Van de 8 borstels draaien er 4 linksom en 4 rechtsom zodat alle hoeken en gaten bewerkt en afgerond worden. Ook kan men gefoliede plaat perfect ontbramen zonder de folie weg te nemen.

[pagina] - Timesaver-01-95

           [pagina] - Timesaver-02[pagina] - Timesaver-03

WAAROM OPTIMAALSNIJDEN.NL?

Direct online uw metaal lasersnijden

Snelheid en kwaliteit! Dat zijn de belangrijkste speerpunten van HVL Metaalbewerking als het gaat om uw opdracht voor het lasersnijden van metaal.

Eén account is alles wat u nodig heeft. Met een gebruikersnaam en wachtwoord heeft u toegang tot onze portal. Hier kunt u eenvoudig en snel online een prijs opvragen voor het te snijden materiaal. Per omgaande krijgt u van ons een passende offerte. Het plaatsen van een order gaat op dezelfde simpele manier waarna een snelle levertijd en perfecte kwaliteit is gegarandeerd!

  • Wij streven naar snelle levering. 
  • Kwaliteit staat bij ons voorop. 
  • Ruime ervaring in het vak.
  • Wij denken graag mee met de klant.